De blije ondernemer

Coach traject De blije ondernemer

Als je je koers wilt her-vinden

Koers

Als ondernemer zie je mogelijkheden en zet je een koers uit. Daarin laat je iets nieuws ontstaan, of dat nu producten, ideeën, beleving of contacten zijn. Deze stroom houd je graag gaande.

Je neemt het voortouw, weet mensen te inspireren en verwacht dat zij net als jij verantwoordelijkheid nemen voor hetgeen ze doen en laten.

Een blije ondernemer

Je hebt plezier in het ondernemen als je je koers kunt uitzetten, daarin afstemming vindt met je omgeving en resultaat behaalt. Het evenwicht tussen deze drie is kwetsbaar. Het kan verstoord raken door verwachtingen, onzekerheid en illusies, bijvoorbeeld op gebied van relaties, geld en externe gebeurtenissen.

Als je weer plezier in het ondernemen terug wilt vinden, help ik je graag. Doordat mijn ervaringen in mijn praktijk, in onze bakkerij, in andere bedrijven, mij veel brengen, vind ik het fijn als ik iets voor je kan betekenen.

INFORMATIE

Waarom dit coach traject:

– Als je je koers wilt her-vinden

– Als je ruimte wilt in het ondernemen

– Als je niet weet hoe je verder wilt met je onderneming

Vorm:

5 sessies (1 – 1,5 uur)

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Via het contactformulier onderaan de pagina of door te:

ONDERNEMER BART OVER EEN COACH TRAJECT BIJ SUZANNE

Dankzij Suzanne heb ik het vertrouwen en de rust om dingen te doen die ik dacht niet te kunnen. Ze weet de chaos die in mijn hoofd zit te verhelderen zodat er rust ontstaat.

Precies de juiste dingen pikt Suzanne er uit om mij weer vertrouwen te geven en de energie om er weer tegen aan te kunnen. 

Ze is eerlijk, oprecht, betrokken en recht door zee. Je moet het wel aandurven : ) Maar dat opent mooie wegen die je niet eerder gezien had.

Zet de eerste stap

Het is niet altijd makkelijk om in leven en werk te weten wat je wilt en wat jou blij maakt. En als je dat al weet, zijn er gedachten en overtuigingen die je beletten om de dingen anders te doen.

Als je dit herkent en je wilt een keuze maken die verandering brengt, help ik je om hier ruimte voor te maken.

Ideëen, vragen en verzoeken zijn altijd welkom. Ik ontvang ze graag en dat kan in een persoonlijk gesprek, via telefoon of via mail.

Nieuwe contacten brengen nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten.

    CONTACTFORMULIER

    We behandelen je gegevens met zorg. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.