JOUW KRACHT

Coach sessies Jouw kracht

Als je zicht wilt op je kracht en drijfveren

Onbewuste drijfveren

In deze sessies maak ik gebruik van een meting. De ME. scan is een meting waarmee je natuurlijke kracht en talenten in beeld worden gebracht. Het unieke aan deze meting is dat ook je onbewuste drijfveren zichtbaar worden.

Direct inzicht

Hoewel ik voorzichtig ben met het gebruik van metingen, omdat deze een stempel kunnen drukken, zie ik hoeveel inzicht deze meting geeft. Waar soms pas na meerdere sessies iets naar de oppervlakte komt, gebeurt dat via deze meting direct.

Richting

Je zult de meting ervaren als een kompas. Het geeft je richting, een mogelijkheid om van hieruit een nieuwe stap te zetten.

INFORMATIE

Waarom deze sessies:

– Als je meer zicht wilt op je natuurlijke kracht, je talenten en drijfveren

– Omdat je een vraag hebt waar je nieuwe inzichten over wilt

– Wanneer je je energie voelt weglopen en wilt weten waardoor dat komt

– Als je je richting wilt bepalen

Vorm:

– Kennismaking

– Invullen online vragenlijst (Me.scan)

– Coaching sessie 2 uur en mogelijk vervolg

 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Via het contactformulier onderaan de pagina of door te:

MAARTJE OVER DE COACHSESSIES BIJ SUZANNE

Suzanne heeft me geholpen om mijn drijfveren helder te krijgen. Belangrijk hierbij was datgene dat me energie geeft, datgene waar ik harder voor (en door) ga lopen. Ze heeft me laten zien welke natuurlijke krachten ik kan benutten, maar ook welk aangeleerd gedrag me juist veel energie kost.  

Al meteen na het eerste gesprek voelde ik dat ik weer richting had. Ik vond de manier waarop Suzanne me hierin begeleidde heel betrokken, zonder dat ik het gevoel had dat ik hierdoor regie miste. Het voelde natuurlijk en verhelderend. Bovenal voelde het als een haast natuurlijk inzicht. Ik kon heel positief op weg met alles wat ik ontdekt heb.

Zet de eerste stap

Het is niet altijd makkelijk om in leven en werk te weten wat je wilt en wat jou blij maakt. En als je dat al weet, zijn er gedachten en overtuigingen die je beletten om de dingen anders te doen.

Als je dit herkent en je wilt een keuze maken die verandering brengt, help ik je om hier ruimte voor te maken.

Ideëen, vragen en verzoeken zijn altijd welkom. Ik ontvang ze graag en dat kan in een persoonlijk gesprek, via telefoon of via mail.

Nieuwe contacten brengen nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten.

    CONTACTFORMULIER

    We behandelen je gegevens met zorg. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.