Roeping en talent

Coach traject Roeping en talent

Als je jouw werk tegen het licht wilt houden

Talenten

Je hebt vele talenten, bepaald door aanleg en ontwikkeld door oefening. Je bent er goed in, zet ze vaak met gemak in en je behaalt er resultaten mee.

In de huidige maatschappij zijn talenten ‘in’. Je moet ze ontwikkelen en inzetten. Het bezig zijn met talenten brengt plezier, succes en aanzien.

Roeping

Wat veel minder aandacht krijgt is roeping. Niet in de betekenis van een stip aan de horizon, maar als een realiteit van alledag, kleiner en niet zo ver weg als je denkt.

Je wordt ‘geroepen’ om iets te doen, ergens te zijn, of ergens een bijdrage aan te leveren. Roeping kan beginnen met een vonkje. Je begint zomaar ergens aan, om later te ontdekken dat dit echt bij je hoort. Roeping is waar je voor gaat, waar je je voor in wilt zetten, niet vanwege het resultaat, maar omdat dit je weg is. Zoals je je voor je kind inzet. Roeping is ook beweeglijk, iets wat stroomt en van vorm kan veranderen.

Vervulling en offer

Bezig zijn met je roeping brengt vervulling en contact met je bron. Je doet wat jou het liefste is. Het vraagt ook offers, soms zelfs het loslaten van een talent. Omdat juist dat ene belangrijker voor je is.

We houden samen jouw roeping en talenten tegen het licht.

INFORMATIE

Waarom dit coach traject:

– Als je jouw werk tegen het licht wilt houden

– Als je talentvol bent en tegelijkertijd iets mist

– Als je naar én voorbij je talenten wilt kijken

Vorm:

5 sessies (1 – 1,5 uur)

 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Via het contactformulier onderaan de pagina of door te:

BOUWIEN OVER EEN COACH TRAJECT BIJ SUZANNE

Suzanne heeft op de haar zo eigen en rustige wijze naar me geluisterd. Met verrassende vragen, scherpe observaties en haar creatieve geest heeft ze me geïnspireerd op het moment dat ik vastgelopen was in mijn werk en bezig was met overleven.
Ik heb mezelf weer leren ontdekken, ik zie de weg weer voor me en voel de energie weer stromen.
De gesprekken met Suzanne maakten me blij en hebben me rust gegeven. Dank je wel Suzanne.

Zet de eerste stap

Het is niet altijd makkelijk om in leven en werk te weten wat je wilt en wat jou blij maakt. En als je dat al weet, zijn er gedachten en overtuigingen die je beletten om de dingen anders te doen.

Als je dit herkent en je wilt een keuze maken die verandering brengt, help ik je om hier ruimte voor te maken.

Ideëen, vragen en verzoeken zijn altijd welkom. Ik ontvang ze graag en dat kan in een persoonlijk gesprek, via telefoon of via mail.

Nieuwe contacten brengen nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten.

    CONTACTFORMULIER

    We behandelen je gegevens met zorg. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.