Over Mij

Heb het leven lief
Als de stormwind gromt en als de lente komt
En verberg je niet
 
Uit het lied ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List

Heb het leven lief

Deze zinnen van Liesbeth List zijn een motto voor mij. Ze zijn een uitnodiging. Heb het leven lief en neem aan wat op je weg komt. Als het licht is en de lente komt, maar ook als het donker voor je wordt en de stormwind gromt. En laat je zien en horen, verberg je niet.

Logo Ruimte om te kiezen Suzanne

Verhelderen

Mijn grootste kracht is om te verhelderen. Waar jij vastloopt help ik om ‘de angel’ te vinden. Dat alleen al geeft ruimte. Van daaruit wordt de eerste stap gezet naar iets nieuws.

Als persoon ben ik tegelijk energiek en rustig, houd ik van lichtheid en een praktische benadering. En ik ben vooral benieuwd.

Ervaren coach

Net als jij ken ik worstelingen en dieptepunten. En ik ken het licht, het geluk. De weg die ik hierin ga en meer dan twintig jaar ervaring in begeleiding geven een benadering die werkt.

Mijn driejarige opleiding bij het Itip vormt de basis voor hoe ik werk. Hans Korteweg, oprichter van het Itip, is voor mij een belangrijk leraar. Ik neem sinds 2011 deel aan bijeenkomsten en retraites met hem en zijn vrouw Hanneke. Zij zijn telkens weer mijn inspiratie om vanuit liefde en wijsheid te leven.

Ook mijn relatie met Jorrit, het moederschap, mijn vriendschappen en de mensen die ik ontmoet en begeleid zijn mijn leraar.

Coaching praktijk

Sinds 2010 heb ik een coaching praktijk. Daarvoor werkte ik vijftien jaar als adviseur, leidinggevende, projectleider en trainer in diverse organisaties, zowel commercieel als niet-commercieel.

Ondernemer

Naast mijn eigen praktijk ben ik mede-eigenaar van Streekbakker Jorrit, een biologische bakkerij in Nijmegen die mijn vriend Jorrit en ik zijn gestart in 2012. Het is een mooi bedrijf met fijne mensen.

Kort CV

2010 – nu      coaching praktijk
2012 – nu      eigenaar Streekbakker Jorrit
2006 – 2010  consultant TruEconomy (nu PWC)
2005 – 2006  consultant Ordina
2002 – 2005  hoofd logistiek Bierbrouwerij
                         Bavaria – Horeca
1996 – 2002  consultant CTAC
1995 – 1996  markt analist Tennant

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan doen?

Zet de eerste stap

Het is niet altijd makkelijk om in leven en werk te weten wat je wilt en wat jou blij maakt. En als je dat al weet, zijn er gedachten en overtuigingen die je beletten om de dingen anders te doen.

Als je dit herkent en je wilt een keuze maken die verandering brengt, help ik je om hier ruimte voor te maken.

Ideëen, vragen en verzoeken zijn altijd welkom. Ik ontvang ze graag en dat kan in een persoonlijk gesprek, via telefoon of via mail.

Nieuwe contacten brengen nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten.

    CONTACTFORMULIER

    We behandelen je gegevens met zorg. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.