RUIMTE OM TE KIEZEN

Coach traject Ruimte om te kiezen

Als je verder wilt komen met een levensvraag

Erkennen wat er is

Als je niet weet hoe je verder wilt en bezig gehouden wordt door gedachten en emoties, helpt het om te beseffen dat deze gedachten en emoties niet weg hoeven. Ze komen nou eenmaal in je op. Erkennen dat ze er zijn is de eerste stap om je er vervolgens niet door te laten leiden.

Denken en handelen staan los van elkaar

Gedachten mogen gedachten blijven. Ze hoeven niet automatisch te leiden tot actie. Als je dat touwtje kunt doorknippen, het automatisme om te handelen naar je gedachten en emoties, heb je een nieuw moment in handen, waarin iets heel anders kan gebeuren.

Dan kan het wel spannend worden, omdat het onbekend terrein is. Je weet niet wat ervoor in de plaats komt.

Contact

Het vraagt om in contact te zijn met waar je bent op dit moment, elk moment weer, en in contact te zijn met de ander. Werkelijk contact. En toe te laten dat je het niet weet, want daar begon het eigenlijk mee, je weet het niet.

Ruimte om te kiezen

In dat niet-weten is een mogelijkheid, een belofte van een nieuw moment. Daar, in die vrije ruimte, kan een antwoord ontstaan op je vraag. Daar kun je tot keuzes komen. Daar weet je wat goed en belangrijk voor je is en in welke richting je wil bewegen. Niemand anders weet dat voor jou.

Ik nodig je uit om zelf tot een nieuw antwoord te komen.

INFORMATIE

Waarom dit coach traject?

– Als je een vraag hebt waar je niet in verder komt

– Als je je richting kwijt bent

– Als je zoekt naar wat je werkelijk wilt

– Als je meer plezier en vertrouwen wilt ervaren

Vorm:

6 sessies (1 – 1,5 uur)

 

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Via het contactformulier onderaan de pagina of door te:

FREEK OVER EEN COACH TRAJECT BIJ SUZANNE

Tijdens een turbulente fase in mijn leven, heeft Suzanne mij begeleid met de belevingswereld waarin ik gevangen zat. Het traject met Suzanne heeft een fundament gevormd, waarmee ik nog steeds in staat ben om vanuit mijzelf stil te staan, waar te nemen, heldere keuzes te maken en de volgende stap te zetten.
Suzanne biedt je niet alleen een luisterend oor en een scherpe feedback op de woorden die je uitspreekt. Ze is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon en verbindt zich met het ZIJN van de ander. Dankjewel Suzanne.

 

Zet de eerste stap

Het is niet altijd makkelijk om in leven en werk te weten wat je wilt en wat jou blij maakt. En als je dat al weet, zijn er gedachten en overtuigingen die je beletten om de dingen anders te doen.

Als je dit herkent en je wilt een keuze maken die verandering brengt, help ik je om hier ruimte voor te maken.

Ideëen, vragen en verzoeken zijn altijd welkom. Ik ontvang ze graag en dat kan in een persoonlijk gesprek, via telefoon of via mail.

Nieuwe contacten brengen nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten.

    CONTACTFORMULIER

    We behandelen je gegevens met zorg. Hiermee ga je akkoord met ons privacybeleid.